Nivea oslavuje sto rokov!

Za sto rokov svojej existencie sa Nivea stala kozmetickým fenoménom a uznávanou značkou. Svoje okrúhle výročie oslávi kampaňou s názvom „The 100 Years Skincare for Life“.
nivea1911_upr

Prvý krém vyrobila značka Nivea v roku 1911. Dr. Oscar Tropowitz zo spoločnosti Beiersdorf vtedy použil Eucerin ako základ a nazval ho Nivea - čo znamená „Snow White“.

 

rihanna_niveaV kampaniach vystupovalo za tie roky veľa celebrít - topmodelka Gisele Bundchen, herečka Jane Seymour či francúzska herečka Estelle Lefébure-Essebag.
Pri tejto veľkolepej udalosti sa spojila s ďalším fenoménom s hviezdou hudobného neba Rihannou.  Jej snahou bude prilákať mladú generáciu. „V priebehu posledných 100 rokov sa Nivea stala kultovou značkou starostlivosti o pleť po celom svete. Je postavená na dôvere našich spotrebiteľov. Sme radi, že Rihanna podporí našu oslavu a pomôže nám osloviť mladých ľudí, “ vyjadril sa člen predstavenstva značky Nivea Markus Piger. Pre Rihannu to nie je prvá spolupráca so slávnou značkou. V roku 2005 propagovala Secret Body Spray.


Nová kampaň sa spúšťa začiatkom mája a jej súčasťou bude množstvo akcií a súťaží. Značka zároveň podporí Rihannino svetové turné s novým albumom Loud. 


 

Foto: Nivea

Veronika | 14.3.2011, 12:00