Svadobné šaty pre Lilly Allen navrhne Karl Lagerfeld

Kým špekulácie ohľadom výberu svadobných šiat Kate Middleton neutíchali ešte dva mesiace pred termínom sobáša, Lilly Allen má v tom jasno už teraz.
lagerfeld

Anglická speváčka Lily Allen, ktorá sa 25. decembra zasnúbila s dlhoročným priateľom Samom Cooperom, sa bude vydávať 11. júna. Informovalo o tom Daily Mirror s odvolaním sa na človeka blízkeho speváčke.  Podľa jeho informácií si už Allen rezervovala termín v kostole, ktorý sa nachádza neďaleko ich domu.
Podnikateľ speváčku požiadal o ruku na indonézskom ostrove Bali. Pri západe slnka si pred ňu kľakol na kolená na balkóne hotela v luxusnej rezidencii Amankila.


Kreatívny riaditeľ značky Chanel - Karl Lagerfeld bol poverený vytvoriť pre speváčku Lilly Allen svadobné šaty. Niet sa čomu čudovať.
Lilly Allen bola tvárou kolekcie kabeliek Mademoiselle. V súčasnosti štafetu prebrala americká herečka Blake Lively, známa najmä zo seriálu Gossip Girl. Lilly Allen dokonca účinkovala na módnej show, kde predvádzala kolekciu Chanel jar/ leto 2010. Patrí k tým ženám, ktoré uvidíme bez kabelky značky Chanel na ramene len málokedy.


Foto: REX

 

Veronika | 16.3.2011, 12:00