Dior: Leto bude patriť roztopašným námorníčkam

Prežite celú letnú sezónu na krásnom tropickom ostrove s dlhými piesočnatými plážami, plnom exotického vtáctva a šťavnatého ovocia. Ak sa vám to nepodarí reálne, môžete sa tak aspoň cítiť prostredníctvom novej kolekcie Dior.
dior

Uvoľnene, ale elegantne a s príchuťou ostrovnej exotiky. Sezónu jar/leto 2011 charakterizuje námornícky look uniforiem v bielo-modro-červenom prevedení a dopĺňa ho jemný šifón, zvýrazňujúci ženský pôvab. Keď ho ešte obohatíte hravými doplnkami, bude z vás tá pravá ostrovanka. Cez deň v ľahkých transparentných šatách či overale v odtieňoch tyrkysovej, žltej, oranžovej, ružovej, fialovej a zelenej farby a večer, keď už vietor dvíha morskú hladinu, cez ne len prehodíte bielu bundu s módnou kapucňou. Bezstarostný vzhľad dotvoria doplnky z peria, veľkých kvetov a povrazové opasky inšpirované lodným príslušenstvom. Čerešničkou na torte sú topánky, prepracované a krásne netradičné. Od jednofarebných členkových čižmičiek cez veselo vzorované lodičky až po povrázkové sandáliky, ktoré zdobí aj perie či stuha, ktorá sa nad členkami viaže do mašle.

 

dior4


Ešte červený rúž, umelé mihalnice vykúkajúce spod kapitánskej čiapky, vlasy plné lesklých vĺn a plavba sa môže začať.

 

Foto: Dior

Zuzi | 12.3.2011, 08:00

Fotogaléria

dior1dior2dior3dior4dior7dior6dior1dior2dior3dior4dior7dior6dior1dior2dior3dior4dior7dior6dior1dior2dior3dior4dior7dior6dior1dior2dior3dior4dior7dior6dior1dior2dior3dior4dior7dior6