Kelly Osbourne: Material Girl

Zmenila imidž, zmenila život. Kelly Osbourne je jednoducho neprehliadnuteľná. Pred pár mesiacmi ešte pomerne oblá 26-ročná dcéra rockera Ozzyho Osbourna sa zmenila na nepoznanie. Dnes je z nej štíhla atraktívna blondínka.
kellyosbournepromaterialgirl_gallery_detail02

Jej snahu ocenila aj kráľovná popu Madonna, ktorá  z nej spravila tvár svojej značky Material Girl. Túto kolekciu navrhla Madonnina dcéra Lourdes, samozrejme, s veľkou podporou svojej mamy.
Madonna sa o Kelly vyjadrila: "Reprezentuje skutočnú Material Girl. Je vyzývavá, cool a má osobitý štýl, ktorý sa mne aj Lourdes páči."
Ako sa pre magazín People Kelly vyslovila, kolekcia obsahuje množstvo kúskov, ktoré ju vystihujú a rovnako to, čo nosí. "Napríklad šaty s leopardím vzorom si určite oblečiem. Milujem potlač."

Kelly tak „zosadila“ z trónu mladú herečku Taylor Momsen, známu najmä zo seriálu Gossip Girl, ktorá si túto pozíciu užívala minulý rok. Madonna sa rozhodla ich vzájomnú spoluprácu nepredĺžiť, dôvod však zostáva aj naďalej utajený.

Kelly Osbourne sa ešte donedávna považovala za škaredé káčatko a fakt, že si Madonna vybrala práve ju, bol pre ňu veľkým prekvapením. Premena na krásnu labuť sa nedeje len v rozprávkach, Kelly je toho živým dôkazom.

 

Foto: internet

 

Veronika | 11.3.2011, 12:00

Fotogaléria

kelly_osbourne1kelly_osbournekelly_osbourne1kelly_osbourne