Poznáme novú Miss Universe 2011

Titul Miss Universe Slovenskej republiky 2011 si vybojovala 20-ročná finalistka s číslom dvanásť Dagmar Kolesárová z Revúcej. Podľa vlastných slov rozhodla jej výška 178 centimetrov: „Určite zavážila aj výška. Na svetovom finále sa predsa preferujú vyššie dievčatá,“ povedala.
miss_mary_kay

Prvá Vicemiss Romana Procházková získala titul Miss Mary Kay, Miss Full Fast a Miss Voice. Druhou Vicemiss sa stala súťažiaca s číslom sedem Miriama Matúšová zo Zvolena, ktorá obdržala titul Miss Media, o ktorej hlasovali novinári už 2. marca, získala tiež prestížny titul Miss Tip a Miss Emma.
Finálovým večerom sprevádzali Junior a Marcel, módnu prehliadku moderovala Vera Wisterová a Matej „Sajfa“ Cifra mal na starosti promenádu v plavkách.
V programe večera vystúpili Dara Rolins, Rytmus aj zlatý slávik Richard Müller. Premiéru v priamom televíznom prenose mala pieseň I'm Still Alive, ktorú zaspievali dvojičky Daniela a Veronika Nízlové, známe ako duo TWiiNS. S touto piesňou budú reprezentovať Slovensko 12. mája v nemeckom Düsseldorfe na 56. ročníku najstaršej európskej piesňovej súťaže Eurovision Song Contest.

Víťazka 13.ročníka Miss Universe sa modelingu venuje od 15 rokov. Do súťaže sa prihlásila na naliehanie rodičov. „Nádej umiera posledná, takže som dúfala, ale nečakala to. Bola som šokovaná, no nesmierne šťastná.“
Slovenskú republiku bude víťazka reprezentovať na svetovom finále Miss Universe v Brazílii, ktoré sa bude konať 12. septembra v Sao Paulo.


 

Foto: Mary Kay

Veronika | 9.3.2011, 12:00

Fotogaléria

miss_mary_kay1miss_mary_kay2miss_mary_kay1miss_mary_kay2