Magická záplava kvetov

Krásu, jedinečnosť, čaro a neopakovateľnosť svadobného dňa najlepšie podčiarknu kvety. Romantická udalosť ako svadba by mala zostať nezabudnuteľná. Floristky v BB design majú na to svoj recept: každému výtvoru vdýchnu čaro tejto vznešenej udalosti.
nevesta_bbdesign

Momentálnym trendom v svadobných kyticiach sú previsnuté tvary, ktoré sú vhodné aj pre nižšie nevesty. Okrem nich si nevesty často volia guľaté kytice v bielo-zelených odtieňoch, žlto-zelených či v kombinácii bielej s ružovou. Tie sa hodia blondínkam s bledšou pleťou.

Ak plánujete svadbu a rozmýšľate nad kyticou, do kvetinárstva vojdite už s predstavou o šatách, účese, líčení či priestore, v ktorom sa svadba bude odohrávať. Správna kytica by mala podčiarkovať aj temperament nevesty, porozprávajte teda floristkám niečo o sebe a neváhajte sa s nimi podeliť o svoje nápady. Svadobná kytica má slúžiť ako šperk celého outfitu nevesty. Nesmie však odpútavať pozornosť od šiat, iba ich zvýrazniť.

Nitrianske kvetinárstvo BB design neponúka len krásne svadobné kytice, ale aj oku lahodiacu výzdobu sály, kostola, obradnej miestnosti, domu pri odobierke, exteriérov, stolov či svadobného auta. Nepovšimnutý nesmie zostať ani ženích a jeho pierko, tiež kytice pre družičky a svadobné mamy.

Pierko pre ženícha je neoddeliteľnou súčasťou svadobnej kytice. Každému by pri pohľade naň malo byť jasné, kto sa žení. Pierka pre ostatných svadobčanov – otcov, družbov, svedkov sa líšia. Kytičky pre družičky sú zvyčajne doladené ku svadobnej kytici, ale tak, aby ju svojou veľkosťou, tvarom alebo farbou nerušili. Veľmi obľúbené sú aj venčeky a náramky z kvetov pre družičky.
Nezabudnite, že pri výzdobe nie je dôležité, aby boli všetky kvety rovnaké, ako má nevesta v kytici. Dôležité je, aby spolu vytvárali harmóniu a jednotný celok. Aby sa tento deň stal neopakovateľným a jedinečným aj vďaka vhodne zvolenej kvetinovej dekorácii.

 

BB design je kvetinárstvo s dlhou tradíciou a dobrým menom. Nás zaujalo na svadobnej výstave Svadba od A po Z, kde prezentovali najnovšie svadobné trendy v kyticiach a výzdobách.

 

 

Foto: nevesta.sk

Lenka  | 2.4.2011, 09:00

Fotogaléria

nevesta_bbdesign_1nevesta_bbdesign_2nevesta_bbdesign_3nevesta_bbdesign_4nevesta_bbdesign_5nevesta_bbdesign_6nevesta_bbdesign_1nevesta_bbdesign_2nevesta_bbdesign_3nevesta_bbdesign_4nevesta_bbdesign_5nevesta_bbdesign_6nevesta_bbdesign_1nevesta_bbdesign_2nevesta_bbdesign_3nevesta_bbdesign_4nevesta_bbdesign_5nevesta_bbdesign_6nevesta_bbdesign_1nevesta_bbdesign_2nevesta_bbdesign_3nevesta_bbdesign_4nevesta_bbdesign_5nevesta_bbdesign_6nevesta_bbdesign_1nevesta_bbdesign_2nevesta_bbdesign_3nevesta_bbdesign_4nevesta_bbdesign_5nevesta_bbdesign_6nevesta_bbdesign_1nevesta_bbdesign_2nevesta_bbdesign_3nevesta_bbdesign_4nevesta_bbdesign_5nevesta_bbdesign_6