Jimmy Choo s novou kolekciou

Jimmy Choo sa rozhodol rozšíriť svoju úspešnú kolekciu 24:7 z topánok a čižiem aj na tašky. Predstavuje „hobo bag“ kabelky alebo tašky, ktoré sa vyznačujú svojou veľkosťou a tvarom polmesiaca.
jimmy_choo

Vďaka tejto kolekcii ponúka kompletný životný štýl pre modernú ženu. Inšpirovaná je medzinárodnou smotánkou a spôsobom ich cestovania. Ide o jedinečnú kolekciu prekrásnych a zároveň praktických tašiek.

Zahŕňa veľké objemné tašky, víkendové tašky, batožinu na kolieskach, peňaženky a inteligentné cestovné doplnky - obaly na pasy, telefóny či notebook. Súčasťou sú aj prívesky na batožinu, ktoré si môžete pripevniť na váš obľúbený kúsok.
Poriadnu dávku luxusu umocňuje hadia koža a  leopardia potlač. Ak však nepatríte k fanúšikom tradičných Jimmy Choo potlačí, ani vy nezostanete ukrátení. Na výber máte čierne, červené či béžové  prevedenie. V každom prípade sa máme na čo tešiť!

 

Foto: Jimmy Choo

Veronika | 5.3.2011, 12:00

Fotogaléria

jimmy_choo1jimmy_choo3jimmy_choo4jimmy_choo2jimmy_choojimmy_choo1jimmy_choo3jimmy_choo4jimmy_choo2jimmy_choojimmy_choo1jimmy_choo3jimmy_choo4jimmy_choo2jimmy_choojimmy_choo1jimmy_choo3jimmy_choo4jimmy_choo2jimmy_choojimmy_choo1jimmy_choo3jimmy_choo4jimmy_choo2jimmy_choo