Dokonalý gentleman

Dáme vždy otvorí dvere, v reštaurácii odloží kabát, odsunie stoličku a nikdy ju nenechá zaplatiť. Ak muž, ktorý sa správa ako gentleman, tak aj vyzerá, priznajme si, každá z nás si ho okamžite predstaví ako možného adepta na post manžela. Dokonalý gentleman.
victorioluchino_010

Ak takého doma máte, no k tej vonkajšej dokonalosti mu predsa len chýba malý krôčik, v žiadnom prípade nepristúpte na kompromisy. Tie mužom proste nesvedčia. Chcú byť pánmi situácie, radi vyhrávajú a žnú úspechy. A to dokážu len vtedy, keď sú vo "svojej koži". Keď ich nič neobmedzuje, aj keď by to mal byť "len" nepríjemný pocit zo zle padnúceho obleku.

 

Spomínate si na staré filmy, kde mali páni svojich krajčírov, ktorí im šili ručne obleky na mieru? Dnes je opäť v móde nepotláčať svoju identitu. Práve naopak, ak chcete vyniknúť dokonalým štýlom, musíte si ho dať jednoducho a doslova vyskladať. Veď každému svedčí niečo iné a Tom Steed to dobre vie.

 

Ak teraz lovíte v pamäti a rozpamätávate sa, či ste už niekedy počuli o krajčírovi menom Tom Steed, nebudem vás ďalej trápiť. Za menom Tom Steed sa skrýva slovenská rodinná firma s viac ako 20-ročnou tradíciou v odevnom priemysle, ktorá značku Tom Steed uviedla na trh pred piatimi rokmi, a so všetkou zodpovednosťou a potešením sa rada stane "vaším osobným krajčírom". Obleky šité na mieru sú totiž jej špecialitou. Na výber majú stovky tých najkvalitnejších talianskych látok a ten váš oblek, ktorý vám padne ako uliaty, je v každej veľkosti!

 

victorioluchino_028

 

A aké sú trendy? "Vracia sa retro štýl 70. rokov. Obleky sú zoštíhlené, fazónky nižšie, dvojkombíkové zapínania, kontrastné podšívky. Zvlášť pri svadobných oblekoch sú v trende ozdobné vesty a francúzske kravaty," rozpráva marketingový riaditeľ Marián Klemon. V útulnom boutique v bratislavskom Starom meste vám so záujmom vysvetlia a ukážu všetky možnosti a detaily pri "skladaní" toho najdokonalejšieho obleku, o akom ste možno doteraz len snívali.

 

Na ďalšie články v znamení pánskej módy sa môžete tešiť pravidelne každú prvú a tretiu stredu v mesiaci.

 

Ilustračné foto: Barcelona Bridal Week

Kristína  | 2.3.2011, 17:00