Prípitok ako pre kráľov

Producent exkluzívneho šampanského Dom Pérignon priniesol na trh novinku, ktorou chce s novomanželmi osláviť ich veľkolepý deň. Edícia Dom Pérignon Wedding obsahuje trinásť fliaš kvalitného šampanského ročník 2000 a môže byť prekrásnym svadobným darom.
nevesta_dom_perignon_wedding_01

Obľúbený producent šumivého vína, ktorý nesie meno po benediktínskom mníchovi a pivničnom majstrovi opátstva Hautvillers, predstavil nové príležitostné balenie šampanského. Pozostáva z dvanástich fliaš luxusného moku v krásnom bielom lakovanom boxe a trinástej fľaše so striebornou etiketou, na ktorú je možné vyraziť mená mladomanželov a dátum ich svadby. Kolekcia je inšpirovaná fľašami Dom Pérignon Vintage ročník 1961, ktoré boli súčasťou svadby britského princa Charlesa s Lady Dianou a niesli dátum svadby a mená kráľovského páru.

Ak sa chystáte na svadbu a neviete, čím snúbencov obdarovať, inšpirujte sa. Exkluzívne šampanské bude tým najoriginálnejším prípitkom a personalizovaná fľaša navždy zostane pamiatkou novomanželov na ich svadobný deň.

 

Foto: Dom Pérignon

Dominika  | 6.3.2011, 12:00

Fotogaléria

nevesta_dom_perignon_wedding_02nevesta_dom_perignon_wedding_03nevesta_dom_perignon_wedding_04nevesta_dom_perignon_wedding_02nevesta_dom_perignon_wedding_03nevesta_dom_perignon_wedding_04nevesta_dom_perignon_wedding_02nevesta_dom_perignon_wedding_03nevesta_dom_perignon_wedding_04