Prežili sme krásny svadobný víkend!

Boli sme tam a naozaj sme si to užili! Na výstave Svadba od A – Z v Nitre sa určite oplatilo byť. Pod jednou strechou si snúbenci mohli vybrať alebo objednať všetko, čo im na ich svadobný deň chýba.
marykay_nevesta4

Náš tím bol tento krát posilnený aj o „baby z Mary Kay“. Nezávislé kozmetické poradkyne Janka a Mirka na čele s Jarkou sa celý deň ani nezastavili, pretože urobili krásnou každú budúcu nevestu, ktorá sa im zverila do rúk. Neodolali sme ani my.

 

marykay_nevesta1

Naše redaktorky Lenka a Dominika v spolupráci s editorkou Kristínou svojimi otázkami nenechali na pokoji žiadneho svadobného dodávateľa a už teraz sa môžete tešiť na ich postrehy. Zuzka sa zas starala o to, aby bol náš Katalóg firiem o niečo rozsiahlejší a vy aby ste si mali z čoho vyberať práve toho svojho svadobného dodávateľa. Počas celého dňa si mohli návšetvníci výstavy pozrieť sprievodný program, ktorým sprevádzal moderátor Peter Obert. Peter si užil hlavne moderovanie svadobných prehliadok, kde sa medzi krásnymi modelkami cítil ako ryba vo vode. V živých vstupoch mu jednotliví vystavovatelia odpovedali na všetko, čo ho o svadbe zaujímalo a nebolo toho málo. Svojimi otázkami takmer zaskočil aj nás, ale nedali sme sa. O perfektnú hudobnú produkciu a svetelné efekty sa postaral DJ Parilla so svojím tímom. O dokumentáciu všetkého, čo sa na výstave udialo, sa postaralo Studio Enjoy so svojimi fotografmi a kameramanmi. Mali sme pocit, že sú všade.
 


“Šedými eminenciami výstavy” sú svadobná agentúra Ceremony a Zuzana Pasulkášová zo spoločnosti Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra, štátny podnik. Výstavu Svadba od A-Z totiž uviedli pred rokom do života práve oni. Podstatná časť organizácie prešla ich rukami aj tento rok.


 marykay_nevesta5

 

Sme radi, že sme na výstave Svadba od A-Z nechýbali ani my - portál nevesta.sk ako hlavný mediálny partner a všetkým, kto sa podieľal na výstave, ďakujeme! Už teraz sa pripravujeme na ďalší ročník!

 

Foto: nevesta.sk 

Eva  | 14.2.2011, 12:45

Fotogaléria

marykay_nevesta3marykay_nevesta2marykay_nevesta12marykay_nevesta3marykay_nevesta2marykay_nevesta12marykay_nevesta3marykay_nevesta2marykay_nevesta12