Exkluzívny darček len pre našich "fb fanúšikov"!

Máme vás radi a ďakujeme, že ste s nami! Pre všetkých vás, ktorí ste s nami alebo ktorí sa k nám ešte len pridáte, prinášame špeciálnu valentínsku súťaž o nežný parfum Mary Kay!
Parfum Mary Kay - Thinking of you
mk_thinking_of_you

"Vysoké tóny ovocnej kvetinovej vône vyvolávajú pocity radosti a šťastia a rozoznejú sa v nich svieža mandarínka, šťavnatá biela broskyňa a slivka. Stredné tóny sú inšpirované silou lásky, rodiny a radosti z priateľstva, rozvonia sa smotanovým jazmínom, ružovým zimozelom a konvalinkou. Spodné tóny hrejivých tonkových bôbov, vanilky a lahodné pačuli dodávajú vôni záverečný dotyk zachycujúci trvalé spomienky na láskavosť a univerzálnu krásu."

 

...to všetko je Thinking of you™, Eau de Parfum od Mary Kay...
 

...ktorý môže byť teraz váš...

 

Ako?

mary_kay_thinking_pozadie_vpravoJe to jednoduché: nemusíte robiť nič viac, iba byť s nami na facebooku. Aby sme vedeli, že chcete byť zaradení do žrebovania o parfum, tak nám dajte vedieť, že sa vám tento článok páči (použite tlačítko "Páči sa mi").

 

Z fanúšikov, ktorým sa tento článok páči, budeme žrebovať jedného víťaza alebo víťazku.

 

 

Oficiálne pravidlá súťaže 

Nech sa páči, kliknite sem.

 

Termín súťaže

Súťaž trvá od 5. 2. do 16. 2. 2010 do 24.00 hod. Súťaže sa môžu zúčastniť všetci, ktorí sú alebo sa počas trvania súťaže stanú fanúšikmi portálu nevesta.sk

Víťaza vyhlásime 21. februára 2011 o 15.00 hod. na portáli a aj na facebooku.

 

Tak do fejsbúkovania, milí priatelia!

 

Milí budúci ženísi a manželia! Ak parfum vyhráte vy, vo vnútri krabičky sa nachádza priestor pre váš osobný odkaz. Takýto valentínsky darček vašu priateľku či manželku naozaj poteší!

eva  | 5.2.2011, 00:00