Objavte čaro Vianoc s Lamarcom

Milujete ten moment, keď sa cítite neodolateľne a príťažlivo? Zbožňujete okamihy, keď vám hovorí „si krásna“ a „pristane ti to“? Ak áno, tak nezabudnite pripísať do listu Ježiškovi aj prosbu o odvážny kúsok spodnej bielizne. Potešíte nielen seba, ale aj svoju polovičku, ktorá určite na seba prevezme úlohu štedrého vianočného darcu.
Lamarc
lamarc_obr5

Pripomínajte svojmu priateľovi, že i vy ste v tomto roku poslúchali a zaslúžite si bohatého Ježiška. Aby mal lepší pocit z míňania ťažko zarobených peňazí, ozrejmite mu, že darčekom obdarí nielen vás, ale aj seba. Ideálnym spoločným vianočným prekvapením je spodná bielizeň. Značka Lamarc ponúka vo svojich kolekciách niekoľko odvážnych kúskov, ktoré zaručia, že vašu polovičku zaujmete viac vy, ako vianočný punč alebo nové playstation pod stromčekom. Rada Passion dokonale vystihne kontúry ženského tela a podčiarkne to, čo je na vás výnimočné. Jemná ružová či krémová dokonale splynú s pokožkou, dodajú vám šmrnc, pôvab a poriadnu dávku elegancie. Partner si vás bude hýčkať a dotýkať sa ako krehkého porcelánu. Iskru, sexepíl a energiu získate, ak si oblečiete bielizeň čiernej alebo červenej farby. Dávajte pozor, aby v obývačke nevznikol plameň aj z iného dôvodu, ako len zo vzbĺknutia sviečky!

 

Tak ako ligotavé dekorácie skrášľujú stromček, aj spodná bielizeň Lamarc ozdobí každé ženské telo. Príťažlivo a pohodlne sa budete cítiť aj v kolekcii Steel. Jemný materiál, výrazný strih, neodolateľné čipky – určite podľahnete jej kúzlu! Podprsenka i nohavičky chránia vaše najintímnejšie partie, pretože „prádielko“ je vyrobené iba z kvalitného vzdušného materiálu. Jemné ozdoby v podobe čipiek dodajú bielizni nádych romantiky. Z nadprirodzenej bytosti v podobe lesnej víly sa môžete zaraz premeniť na dračicu sršiacu pôvabom.

 

lamarc_titulka_3

 

Ak rada športujete alebo nadovšetko milujete pohodlie či oddych, doprajte si spodnú bielizeň z kolekcie Work. Očarí jednoduchosťou, pekným strihom a zaručí svojej majiteľke pocit pohodlia v každej situácii. V zimných mesiacoch je neoceniteľnou súčasťou dámskeho oblečenia práve tielko. V kolekcii Work sa nachádza niekoľko nádherných kúskov, ktoré by nemali vo vašom šatníku chýbať.

 

lamarc_obr3

 

Milé dámy, určite ste si už vybrali bielizeň, ktorá musí mať pod vianočným stromčekom dôstojné miesto. Aby sa váš partner nevyhováral na zábudlivosť alebo nedostatok financií na účte, pošlite ho už v predstihu do jednej z predajní spodnej bielizne Lamarc. V prípade, že vaša polovička patrí do tej kategórie mužov, ktorí si nezapamätajú vlastné telefónne číslo, nieto ešte veľkosť podprsenky či nohavičiek, absolvujte predvianočné nákupy spolu s ním. Vaša prítomnosť ho určite ľahšie presvedčí, a ktovie, možno v nákupnom košíku skončí aj nejaká tá bielizeň navyše. Potom zostáva už iba čakať, otáčať strany kalendára... a objaviť skutočné čaro Vianoc s Lamarcom!

Zuzana  | 3.12.2010, 14:00