Keď svadobný dar, tak poriadny! Čo tak nové BMW X3?

Mestská elegancia a dynamicky plynúce línie a prvky. Prémiové prostredie a inteligentná funkčnosť. Športové ambície a nekompromisná radosť z jazdy. Už v týchto dňoch začne naše cesty spestrovať nový model prémiovej nemeckej automobilky BMW X3, ktorý by určite ako svadobný dar potešil nejednu nevestu či ženícha.
bmw_x3_1

Oficiálne predstavenie BMW X3 sa odohrá zajtra v priestoroch showroomu AWT Tempus Bavaria Group. My sme mali možnosť zoznámiť sa s jedným z najúspešnejších modelov BMW predávaných na Slovensku na slávnostnej predpremiére v City Auditóriu Galérie Eurovea. Sto hostí z radov klientov a novinárov si na statickom predstavení BMW X3 mohli do detailov prezrieť exteriér aj interiér v dvoch prevedeniach - v čiernej metalíze s béžovým interiérom a v bielej metalíze s čiernym interiérom.

 

tomas_mastalir

Medzi hosťami nechýbali herec Tomáš Maštalír, ktorý jazdí na faceliftovanej Z4, alebo najúspešnejší tenista Ukrajiny Sergej Stakhovski. Tento najnovší majiteľ nového BMW X3 dlhodobo žije v Bratislave a prítomných hostí prekvapil čistou slovenčinou.

Generálny manager BMW Group Slovakia Dr. Josef Reiter zdôraznil, že BMW na Slovensku vkladá veľké nádeje do nového modelu, ktorého predchodca pred siedmimi rokmi vytvoril segment tejto kategórie vozidiel.

S príchodom BMW X3 sa navyše skompletizovala rodina nových X-modelov, ktoré tvoria BMW X1, X3, X5 a X6.


Páni určite na novom modeli ocenia dizajn karosérie s dynamicky predĺženou siluetou, ktorá vyžaruje eleganciu, odolnosť a agilitu. Rovnako technológiu pohonu všetkých kolies BMW xDrive, ktorá nielen optimalizuje trakciu, ale vo svojej novej harmonizovanej podobe prináša aj viac jazdnej dynamiky. Čierne lemovanie dolnej časti vozidla, typické pre modely BMW X, má v tomto prípade výnimočne diskrétny dizajn.

 

bmw_2


Dámy osloví veľkorysá a variabilná priestorová koncepcia, vysoká kvalita použitých materiálov a charakteristický trojdimenzionálny dizajn povrchov, ktoré dodávajú interiéru modernú prémiovú atmosféru a inteligentnú funkčnosť. Nesmieme zabudnúť na batožinový priestor s objemom od 550 do 1600 litrov - najväčším vo svojom segmente.
Agilita a komfort, športovosť a hospodárnosť, variabilita a prémiová kvalita: nové BMW X3 spĺňa výnimočne presvedčivým spôsobom najrozličnejšie požiadavky na moderné Sports Activity Vehicle.

 

Foto: BMW Group Slovakia a nevesta.sk

 

Kristína  | 24.11.2010, 14:21

Fotogaléria

bmw_3josef_reiter_general_managersergej_stakhovskibmw_x3extraextra1extra2extra3extra4bmw_3josef_reiter_general_managersergej_stakhovskibmw_x3extraextra1extra2extra3extra4bmw_3josef_reiter_general_managersergej_stakhovskibmw_x3extraextra1extra2extra3extra4bmw_3josef_reiter_general_managersergej_stakhovskibmw_x3extraextra1extra2extra3extra4bmw_3josef_reiter_general_managersergej_stakhovskibmw_x3extraextra1extra2extra3extra4bmw_3josef_reiter_general_managersergej_stakhovskibmw_x3extraextra1extra2extra3extra4bmw_3josef_reiter_general_managersergej_stakhovskibmw_x3extraextra1extra2extra3extra4bmw_3josef_reiter_general_managersergej_stakhovskibmw_x3extraextra1extra2extra3extra4bmw_3josef_reiter_general_managersergej_stakhovskibmw_x3extraextra1extra2extra3extra4