Svadobná agentúra v ostrých farbách

Orientovať sa na svadobnom trhu je dnes skutočným umením. A to nielen pre samotné firmy, ale najmä pre zákazníkov. Aby sme sa v toľkých ponukách nestratili či nenatrafili na pochybného dodávateľa, nevesta.sk na svojich stránkach predstavuje tých najlepších.
nevesta_jav_005

V súčasnosti sa pri svadobných prípravách čoraz populárnejšími a, povedzme si úprimne, aj praktickejšími stávajú služby profesionálov z prostredia organizácie svadieb. Trh sa preto rozrastá a pribúdajú mnohé viac i menej spoľahlivé firmy. Aby ste však stavili na tú správnu, preklepnite si na každom pohovore jej referencie a skúsenosti. Z nich sa najlepšie dozviete, či môžete agentkám zveriť do rúk celú prípravu a spokojne si užívať predsvadobné chvíle u vizážistu.

 

Vďaka mladému a kreatívnemu tímu je jednou z najskúsenejších Agentúra JAV, s.r.o., ktorá vznikla s pôvodným úmyslom zamerať sa na celkové zladenie farby svadby, teda od farebných svadobných šiat až po všetky dekorácie a doplnky. „Z vykonaného prieskumu však vyplynulo, že aj nevesty, ktoré sa vydávajú nie prvýkrát alebo už majú dieťatko, túžia po bielych šatách a je len veľmi malo odvážnych neviest, ktoré by boli ochotné si obliecť svadobné šaty v inej ako bielej alebo smotanovej farbe,“ vysvetľuje Jaroslava Lukačovičová z Agentúry JAV, ktorej ponuku nájdete na webovej stránke www.farebnanevesta.sk. „Preto sa agentúra začala špecializovať na výzdoby akcií, vlastnoručnú výrobu pierok a vankúšikov pod obrúčky a tiež na dodávku svadobných, ale aj spoločenských topánok formou skladačky podľa výberu nevesty.“

nevesta_jav_002

Ak máte vysoké nároky na výzdobu alebo chcete, aby bola vaša svadba skutočne „in“, stavte na služby svadobných agentúr. Pravidelne sledujú aktuálne trendy a vedia vaše predstavy usmerniť tou správnou cestou. Zároveň vám poradia, či je realizácia vami vybraného riešenia skutočne výhodná, a ponúknu prípadné alternatívy. „Každá nevesta má svoje subjektívne pocity a my sa snažíme čo najviac sa im priblížiť, samozrejme, s odporučením, aké trendy sú momentálne nastolené,“ opísala nám spoluprácu Jaroslava. „Snažíme sa tiež ponúknuť nejakú pridanú hodnotu oproti ostatným agentúram, napríklad ku klasickému prenájmu návlekov na stoličky ponúkame zadarmo prenájom príborníkov, alebo v prípade objednania výzdoby od našej agentúry poskytneme prenájom drobností ako vankúšik, slnečník alebo vejár na fotenie tiež zadarmo.“ Nehovoriac o tom, že Agentúra JAV vám ponúkne aj pridanú hodnotu v podobe milého vystupovania a príjemnej spolupráce.

nevesta_jav_001

Spojiť sa s agentúrou je skutočne jednoduché, môžete využiť elektronickú komunikáciu, no najlepšie je prísť priamo do predajne. V prvom rade si tu môžete prezrieť širokú ponuku Agentúry JAV a hlavne – osobný kontakt je pri úlohe, akou je organizácia svadby, skutočne na nezaplatenie. Svadobné agentky už budú vedieť, čo všetko musíte spoločne prebrať, nestane sa, že by na niečo zabudli. Vy sa iba nechajte viesť a sledujte, ako sa vaše svadobné sny pred vašimi očami stávajú skutočnosťou.

 

Foto: svadobná výzdoba a doplnky z dielne Agentúry JAV, s.r.o.

Dominika  | 12.11.2010, 09:00

Fotogaléria

nevesta_jav_003nevesta_jav_004nevesta_jav_003nevesta_jav_004