Veľká vianočná briliantová súťaž s ALO

Viete, kedy vznikol český a slovenský Cartier? A že ten, čo túto klenotnícku spoločnosť založil, mal vtedy iba 19 rokov? Viete, že sú do ich šperkov osádzané iba overené diamanty a drahé kamene nakúpené priamo na antverpskej burze? Podobnými otázkami budeme skúšať vašu šikovnosť a vynaliezavosť, a vy už určite tušíte, že hovoríme práve o ALO Diamonds a našej bombastickej vianočnej súťaži. Práve ALO jedného z vás poteší fantastickým a exkluzívnym briliantovým darčekom v hodnote až 3.000 Eur!
diamantove_vianoce

Ak vás mrzí, že niečo "malé briliantové“ chýba vo vašej šperkovnici, alebo práve bezcieľne hľadáte po klenotníctvach ten správny vianočný darček pre vašu snúbenicu, zahoďte starosti za hlavu a poďte s nami súťažiť!

 

Určite by vás potešil krásny prívesok, o ktorý sa bude hrať. Je však dosť nebezpečný... všetky pohľady totiž upriami na dekolt vašej priateľky...

Podmienky účasti v súťaži

1. zaregistrujte sa a prihláste sa na našom portáli

 

2. prostredníctvom Briliantového formuláru odpovedzte správne na všetky súťažné otázky

Náš tip: Briliantový formulár nájdete po prihlásení sa na Homepage.

 

3. napíšte nám váš názor v diskusnej téme "Obrúčky podľa mojich predstáv"

 

Ako súťaž prebieha?

Každú stredu vypíšeme novú súťažnú otázku. Vašou úlohou bude nájsť na ňu správnu odpoveď. Nájdete ju na webových stránkach alo.sk. Môžete sa však spoľahnúť aj na naše tipy, ktoré vám prezradia, kde a ako hľadať správne odpovede.

Cena

Je ňou prívesok Alo Imperial Crown v hodnote 3.000,- Eur.

Trvanie súťaže

Súťažíme od 24.11. od 23.59 hod. do 24.12.2010 do 14.00 hod.

Vyhlásenie víťaza

Tešte sa na 24. decembra 2010, kedy bude o 16.00 hod. vyhlásený šťastlivec, ktorý si výhru od ALO online nájde pod vianočným stromčekom.  

Oficiálne pravidlá

Sú vám k dispozícii počas trvania súťaže pod týmto odkazom.

 


Pozor, začíname!

1. súťažná otázka: Koľko kusov diamantov je vsadených v snubnom prsteni ALO Absolute chic?

alo_otazka_6w

Náš tip: prsteň je na obrázku a nájdete ho na webke alo.sk


Želáme vám veľa šťastia v hre a aj vďaka našej súťaži vzrušujúce predvianočné obdobie!

 

Apropo: Viete, že práve v roku 2010 prinieslo ALO na trh dlho očakávanú kolekciu snubných prsteňov? Ak ste ju ešte nemali možnosť vidieť, malá ochutnávka je v našom katalógu firiem a čoskoro vám o snubných prsteňoch prinesieme článok.

eva  | 24.11.2010, 23:59