Darčeky pre našich najmenších

Ak máte na svojej svadbe aj hostí tej najmladšej generácie, tento článok je pre vás: deti prežívajú svadbu intenzívnejšie, ako si myslíme. V svadobných šatách vás budú pokladať za skutočnú princeznú a odmenia sa vám rozžiarenými očkami. Pripravte im preto na svadobný stôl špeciálne prekvapenie.
img_3620

Ak pripravujete darčeky pre hostí na svadobný stôl, určite zvažujete, či zvolíte ozdobné krabičky s bonbónmi, malý originálny suvenír, darčekové vrecúško, prípadne maľované medovníčky s vašimi menami. Darček pre hostí má vyjadrovať vašu radosť a malý prejav vďaky tomu, kto si ho na svojom mieste pri svadobnom stole objaví.

 

Deti sú zvláštna kapitola: Ak ich chcete prekvapiť naozaj niečím originálnym, skúste vymodelovať z cukrovej hmoty nejaké rozprávkové postavičky. Uvidíte, že výsledok bude stáť za to.

 

Cukrová hmota, ktorú si môžete zakúpiť v cukrárskych potrebách, je z 98% zložená z cukru, preto je trvanlivá a vy máte možnosť všetko si pripraviť v predstihu. Trochu vám síce potrvá, kým pri modelovaní získate istú zručnosť, preto vám neodporúčam začať s modelovaním dva týždne pred svadbou. Ak nemáte času dostatok, postavičky kúpte, alebo si ich objednajte u cukrára, ktorý vám pečie svadobnú tortu. Ak sa však predsa rozhodnete pustiť do boja s marcipánom alebo cukrovou hmotou, zaručujem vám, že zožnete úspech nielen u detí, ale aj u všetkých prítomných dospelákov :-)



img_2922




Foto: súkromný archív autorky

Publikované: 9.9.2010

eva  | 23.1.2014, 10:00