Oblečte sa do skrytej krásy

Pri výbere „neviditeľnej“ časti oblečenia by mala byť každá žena veľmi dôkladná. Spodná bielizeň musí lichotiť postave a zabezpečiť svojej majiteľke pohodlie i komfort. Nemenej dôležitým atribútom pri kúpe správnej podprsenky či nohavičiek je, aby vás upútali nielen farbou, ale aj kvalitou materiálu a spracovaním.
Lamarc
lamarc_obr2

Bielizeň má zvláštne miesto v šatníku každej ženy. Už od puberty sa nežnejšie pohlavie zapodieva otázkami typu: „Bude mi táto s červenou čipkou dobrá?“ alebo „Mám si kúpiť tango nohavičky či opäť stavím na klasiku?“ V spodnej bielizni by ste sa mali cítiť pohodlne a zároveň pôvabne. Aj keď ju nikto nevidí, má reprezentovať svoju nositeľku, vyzdvihnúť jej prednosti, ale aj skryť menšie nedokonalosti. Vhodne zvolenú podprsenku takmer ani necítite a nohavičky by vás takisto nemali tlačiť, omínať a spôsobovať vám pocit nepohodlia. Navyše, pri ich výbere musíte dbať aj na svoje zdravie, mnohé z nás už totiž okúsili, aké problémy môže spôsobiť nevhodne zvolená bielizeň. Ako teda vybrať „prádielko“, ktoré bude komfortné, kvalitné a nebezpečne krásne?

 

Pred kúpou spodnej bielizne musíte mať jasno v tom, či chcete jemnú na každodenné nosenie, alebo zvodné čipkované pokušenie lahodiace oku a hmatu mužských rúk. V oboch prípadoch si určite vyberiete z neodolateľných kolekcií elegantnej, luxusnej a pôvabnej značky dámskej bielizne Lamarc. Základnou črtou každej „neviditeľnej“ časti odevu je špičková kvalita a dokonalé spojenie materiálov a strihu. Bezchybne splynie s krivkami ženského tela, zvýrazní klenbu pŕs i zadočka, dodá vám sebavedomie, chuť do života, vzbudí vo vás vášeň a zmyselnosť, pocit eufórie i túžby...

 

lamarc_obr5

 

V práci každá z vás bez pochýb ocení niektorý z modelov kolekcie Work. Bohatá ponuka podprseniek všetkých strihov a farieb zaručuje, že si z nej vyberiete kúsok aj pod tie najkomplikovanejšie šaty či kostým. Samozrejme, výber dopĺňajú rôzne strihy nohavičiek a značka Lamarc nezabúda ani na tie z vás, ktoré obľubujú tielka. Obyčajné, so stojačikom, s ramienkom okolo krku, dlhými rukávmi či hlbokým výstrihom – zahrejú vás pod každým oblečením. S blížiacou sa jeseňou určite oceníte tento kúsok oblečenia. A aby toho nebolo málo, v ponuke nájdete aj spodničky, legíny či body.

Chystáte sa na stretnutie s kolegami alebo na rodinnú slávnosť? Stavte na spodnú bielizeň z kolekcie Steel! Oplýva jemnosťou a pohodlnosťou, no stále si drží dostatočný šmrnc elegancie. Vrchný diel skrášli váš dekolt, ochráni citlivú pokožku pŕs, dodá im dokonalý tvar a  odbremení vašu chrbticu. V spojení s jednoduchými, no prepracovanými strihmi nohavičiek vytvoria na vašom tele dokonalú súhru nežnosti.

Pre divokú, nespútanú ženu je takáto spodná bielizeň ideálna, pretože z nej srší pôvab a pritom je stále vhodná na bežné nosenie.

 

lamarc_titulka_3

 

A v kolekcii Passion nájdete ešte oveľa viac. Odtiene čiernej, bielej, béžovej i ružovej podčiarknu vašu ženskosť a sexepíl. Modely z hladkých materiálov, ako aj vyšívané krásne zdobenou čipkou urobia z každej z vás sebavedomú, vášnivú a charizmatickú osobnosť. Váš vyvolený určite neodolá!

 

lamarc_clanok

 

Spojenie luxusu, elegancie a komfortu pocítite pri nosení dámskej spodnej bielizne Lamarc – bielizne, ktorá má čaro.

 

lamarc_titulka

Zuzana | 22.10.2010, 12:00