Vyskúšajte si líčenie s MARY KAY a vyhrajte 3x líčenie a balíčky tejto exkluzívnej dekoratívnej kozmetiky v hodnote 158 Eur!

Mužom stačí tri týždne pred svadbou dať si skrotiť hrivu u svojho kaderníka ako inokedy a niet viac čo riešiť... Možno je váš partner predstaviteľ zriedkavejšie sa vyskytujúceho druhu v prírode a nebudete ho musieť ráno pred svadbou naháňať s rukami od gélu, ale uvedomelo sa na tento „podradný“ úkon podujme celkom sám. (Partnerky týchto Pánov Dokonalých však vopred škodoradostne upozorňujem, že ak má muž túto stránku osobnosti dokonalú, porucha systému sa určite objaví v budúcnosti niekde inde.)
vizaz_titulka

My ženy však dôverne poznáme dilemu, ktorá sa nás zmocní, ak sa chystáme na zásadnú zmenu zovňajšku pred udalosťou, na ktorej nám veľmi záleží. Svadba je asi najlepším príkladom toho, ako vieme z plánovania návštev a skúšok u kaderníčky alebo vizážistu takmer urobiť umenie hodné obdivu. Niekedy pre istotu jedna skúška líčenia nestačí a aby sme si mali z čoho vybrať, nestačí ani jedna vizážistka – veď práve včera, potom, čo sme sa vrátili z nevydarenej skúšky svadobného líčenia, sme sa od kamoškinej známej dozvedeli, že jej kamarátka má kontakt na super vizážistku jej kamošky. A tak sa k nej letíme objednať...

 

Ale aby som sa vrátila k téme, ktorá je mesiace pred svadbou pre nás ženy takmer otázkou života a smrti: "...Vypnuté? Rozpustené? Ak áno, bude to na fotkách síce super, ale potom rýchlo stratia tvar... Ok, budú vypnuté, ale ako? S kvetom alebo ozdobnou sponou? Výrazné oči... Dymové líčenie? Umelé mihalnice? Aké líčka?... A pery – len lesk alebo aj niečo výraznejšie? Nebude to priveľa?"

 

Ak by ste chceli vyskúšať všetky kombinácie a možnosti, ktoré vám v súvislosti s vaším svadobným mejkapom víria hlavou, sedeli by ste u vizážistu tak raz za týždeň a nápadne by ubúdalo aj z vašej peňaženky...

 

V tejto súťaži máme pre vás úžasnú možnosť, ktorá vás o krok priblíži k presnej predstave, ako by mal vyzerať váš svadobný look, aby ste sa cítili fantasticky. S pomocou virtuálneho líčenia od Mary Kay si môžete vyskúšať množstvo kombinácií priamo na vašej či vzorovej fotografii bez toho, aby ste museli urobiť krok z domu.

 

O čo hráme?

Predmetom výhry od partnera súťaže, spoločnosti MARY KAY, sú 3 poukazy na poradenstvo a líčenie nezávislej kozmetickej poradkyne Mary Kay a kozmetické balíčky, zostavené špeciálne na mieru každej z troch výherkýň v hodnote 158,- Eur.

Kedy súťaž prebieha?

Od 4. 10. 2010 od 10.00 hod. do 4. 11. 2010 do 24.00 hod.   

Ako na to?

1. krok:

Na konci tohto článku je logo spoločnosti Mary Kay. Kliknutím na vetu "Začnite kliknutím sem" sa zobrazí virtuálne líčenie na webe Mary Kay. Po registrácii na stránke si môžete vytvoriť prostredníctvom tohto virtuálneho líčenia svoj vzhľad – buď nahráte svoju fotografiu alebo použijete jednu z ponúkaných vzorových.

Použitím rôznych kozmetických produktov, ktoré systém virtuálneho líčenia ponúka, si môžete vyskúšať svoje svadobné líčenie.

 

2. krok:

Svoju nalíčenú fotografiu alebo fotografie nám pošlite e-mailom na adresu sutaz@nevesta.sk. Do mailu uveďte svoje meno, nick a kontaktnú adresu, aby sme sa s vami v prípade výhry mohli čo najrýchlejšie spojiť.

 

3. krok:

Zároveň si vložte túto fotografiu (alebo aj viacero vytvorených vzhľadov) do svojho fotoalbumu na www.nevesta.sk

 

Aké sú pravidlá súťaže?

Do súťaže bude zaradený každý účastník, ktorý splní nasledujúce podmienky:
- ak sa počas súťaže na našom portáli zaregistruje a prihlási
- ak si prostredníctvom virtuálneho líčenia Mary Kay vytvorí svoj vzhľad a pošle ho mailom na adresu organizátora súťaže (sutaz@nevesta.sk)
- fotografiu vytvoreného vzhľadu, príp. vzhľadov si pridá do svojho fotoalbumu na www.nevesta.sk

 

Oficiálne pravidlá môžete nájsť pod týmto odkazom.

 

Kedy budú známe víťazky?

3 víťazky vylosujeme a vyhlásime dňa 8. 11. 2010 o 10.00 hod.


Ako začať?

logo_mary_kay_ruz

Pozývame vás na cestu virtuálnym líčením. Začnite kliknutím sem.

 

 

Držíme vám palce a nezabudnite nám váš nalíčený vzhľad poslať na našu adresu sutaz@nevesta.sk

 

PS: ako sme sa v redakcii pohrali s virtuálnym líčením my, uvidíte vo fotogalérii.

eva  | 4.10.2010, 10:00

Fotogaléria

zakladvyzor1vyzor2vyzor3vyzor4vyzor5vyzor6zakladvyzor1vyzor2vyzor3vyzor4vyzor5vyzor6zakladvyzor1vyzor2vyzor3vyzor4vyzor5vyzor6zakladvyzor1vyzor2vyzor3vyzor4vyzor5vyzor6zakladvyzor1vyzor2vyzor3vyzor4vyzor5vyzor6zakladvyzor1vyzor2vyzor3vyzor4vyzor5vyzor6zakladvyzor1vyzor2vyzor3vyzor4vyzor5vyzor6