Ukážte nám vašu svadobnú históriu a vyhrajte!

Milé čitateľky, rady by ste sa zapojili do formovania vášho obľúbeného portálu nevesta.sk? Chcete urobiť z vašej maminy, babky alebo prababky hviezdu, o ktorej sa píše? Zapojte sa do našej novej akcie a vyhrajte!
babinka_7

Ako sa zapojiť do súťaže?

Súťažiť s nevestou je také jednoduché! Stačí sa doma, u babky, prababky, krstnej mamy alebo známych poobzerať po starých svadobných fotkách a poslať nám ich na adresu redakcie (Marketing Web Management, s.r.o., redakcia portálu nevesta.sk, Kláštorská 40, 949 01 Nitra) alebo zoscanované na e-mailovú adresu redakcia@nevesta.sk.

 

Máme záujem o akékoľvek fotografie zachytávajúce svadobné šaty nevesty, oblek ženícha, kyticu, výzdobu či šťastných novomanželov. Čím staršia fotka, tým zaujímavejšia. Určite sa však nenechajte odradiť, ak nájdete fotku zo 70. či 80. rokov minulého storočia, čakáme aj na tie. Na počte fotografií, ktoré pošlete, nezáleží. Poteší nás, ak k jednotlivým fotografiám napíšete informácie, ktoré sú vám známe: rok alebo aspoň desaťročie konania sobáša, miesto, kde sa svadba odohrala, vek novomanželov, a všetko, čo pokladáte za zaujímavé, napr. z čoho boli svadobné šaty, koľko hostí sa na svadbe zúčastnilo...


Od nového roku vás budú čakať články o historických svadbách, vtedajšej móde, tradíciách a iných zaujímavostiach. Pomôžte nám tvoriť nevesta.sk!

 

Kedy súťažíme?

Fotky môžete posielať od 3. októbra do 31. decembra 2010. Fotografie poslané poštou budú čitateľkám na požiadanie zaslané späť.

 

Čo môžete vyhrať?

Po ukončení súťaže (31. decembra 2010) vylosujeme niekoľko čitateliek, ktoré získajú rôzne zaujímavé ceny v podobe vstupeniek na Svadobný veľtrh, ktorý sa bude konať 12.-13. februára 2011 v priestoroch výstaviska Agrokomplex v Nitre, rôznych svadobných darčekov a prekvapení, ktoré vám včas prezradíme.

 

Nechajte sa prekvapiť!

 

Oficiálne pravidlá súťaže nájdete tu.

 

Všetkým čitateľkám, ktoré sa do súťaže zapoja a budú tak spolutvoriť náš portál vopred ďakujeme!

 

Tešíme sa na vaše fotografie spolu s postrehmi či spomienkami na svadby vašich blízkych v minulosti.


Vaša nevesta.sk

 

Foto: súkromný rodinný archív Lenky

Lenka  | 3.10.2010, 12:00