Ukecaný sexi október!

Vyhlasujeme vojnu nude a jesennej melanchólii, ktorá sa nás chce zmocniť. Čo sme pre vás pripravili na október? Mnoho aktivít, svadobných noviniek, súťaží a všeličoho iného. Buďte s nami, čítajte ďalej a dozviete sa, že cesta ku kráse je s portálom nevesta.sk síce mnohoraká, ale vôbec nie zložitá.
nevesta.sk v súťažnom ošiali!
nevesta.sk v sutaznom osiali

Ak sa plánujete poddať zlej nálade z leta, ktoré nás práve opustilo, my vám to rozhodne nedovolíme!

 

Najprv vás počas októbra „rozkecáme“ v našom diskusnom fóre v súťaži, v ktorej pôjde o všetko, čo súvisí s malými, zato zvodnými kúskami oblečenia menom spodná bielizeň, ktorá so ženskou postavou dokáže niekedy robiť zázraky. Za vaše názory vás potom odmeníme a pošleme na nákup exkluzívnej spodnej bielizne značky Lamarc.

 

Okrem skrášlenia tela vás pozveme do virtuálnehovizaz_clanok_sexi_oktober vizážistického štúdia Mary Kay, kde si budete môcť vyskúšať viacero podôb vášho mejkapu.

Zistíte tak, akými zmenami môže vaša vizáž prejsť, ak zmeníte napríklad vašu obvyklú farbu tieňov, na ktoré ste doteraz nedali dopustiť alebo či sa neoplatí porozmýšľať nad výmenou klasického mejkapu za najnovšiu „vychytávku“ – púdrový mejkap. Odmenou vám bude úžasný balíček dekoratívnej kozmetiky tejto značky, zostavený na mieru presne pre vás podľa typu a farby vašej pleti a služby nezávislej kozmetickej poradkyne Mary Kay. No povedzte, dá sa odolať?

 

babinka_1Keďže už od chvíle, čo sa náš portál objavil na slovenskom internete, sme si dali za cieľ v svadobných témach byť vždy o krok vpred, pracujeme v redakcii na príprave mnohých zaujímavých článkov a tém na novú svadobnú sezónu.

 

Okrem prinášania praktických rád a tipov, ako zvládať organizáciu svadby, sme sa podujali vrátiť sa trochu do minulosti a ukázať, ako sa vydávali naše maminky, babky, pratety a prapradedkovia – jednoducho, ukázať trochu zo slovenskej svadobnej histórie. Neváhajte teda, otvorte šuflíky v doteraz neprebádaných babkiných skriniach a pochváľte sa pokladmi rodinnej histórie! My sa už vašich „starých“ fotografií nemôžeme dočkať. Keďže to nie je úloha jednoduchá, odmeníme vás zauíjmavými cenami, ktoré vás určite potešia.

 

Milé čitateľky, či už rok 2011 bude vašou "osobnou svadobnou sezónou", alebo je všetko ešte len otázkou budúcnosti, všetko sme pripravili pre vás! Rovnako ako pre nevesty, ktoré už len nostalgicky listujú vo svojich svadobných albumoch!

Všetky vás pozývame, aby ste sa v októbri skrášlili a potešili s portálom www.nevesta.sk!

 

Foto:

súkromný archív Lenky Káčerovej, virtuálne líčenie Mary Kay

eva  | 30.9.2010, 02:00