Svadba ako z rozprávky

Romantický nielen architektonicky, ale aj svojím poslaním. To je prekrásny kaštieľ Földváry, ktorý je ako stvorený na dovolenky pre zamilovaných a o ktorom sa oplatí vedieť aj pred svadbou. Staňte sa vo svoj deň „D“ zámockou princeznou a zámockým princom!
nevesta_foldvary_009

Ak patríte k párom, ktoré si vysnívali svadbu a hostinu na jednom mieste, prípadne v luxusnom prostredí, máme tip práve pre vás. V areáli Chateau Földváry je obrad možné urobiť kdekoľvek, keďže okolo kaštieľa sa rozprestiera rozsiahly anglický park. nevesta_foldvary_003Najčastejšie bývajú obrady v prednej časti kaštieľa pri fontánke, v zadnej časti pred záhonom ruží alebo v záhrade pod stromami,“ prezradila nám manažérka Diana Skalnická. Obrady sa dajú vykonávať aj v jedinečnej bazilike z 12. storočia, ktorá sa nachádza neďaleko kaštieľa. Je možné usporiadať sobáš aj pre zahraničné páry, momentálne tu dokonca slúži farár slovenského pôvodu.

 

Čo sa týka kapacity hostiny, kaštieľ je pripravený skutočne na všetko. Môžete tu usporiadať svadbu maličkú, kde sa zídu iba najbližší príbuzní, aj honosnú hostinu v reštaurácii pre 100 osôb. A ak sa rozhodnete pre sobáš pod stanom, bez obáv môžete pozvať až 200 hostí! Vynikajúci šéfkuchári vám ochotne pomôžu zostaviť perfektné a najmä jedinečné menu. Môžete si vybrať od bežnej „svadobnej klasiky“ v podobe rezňov až po tie najlepšie gurmánske špeciality. Personál kuchyne nezabúda ani na vegetariánske menu a je schopný ponúknuť servírovanie podľa vašich predstáv.

 

Chateau Földváry je pre vás tou pravou voľbou aj v prípade, že sa chcete zbaviť zbytočných predsvadobných stresov z organizácie. Personál vám totiž dokáže pripraviť svadbu na kľúč, nevesta_foldvary_013čiže zabezpečí úplne všetko od kaderníka a vizážistu, cez fotografa či hudobníkov, až po floristu, prenájom limuzíny a dokonalú hostinu. Pre absolútne pohodlie tu môžete ubytovať svojich hostí, keďže kaštieľ má kapacitu až 52 osôb. Mladomanželský pár čaká aj špeciálny servis: budete uvítaní nápojom lásky z miestnych byliniek, o všetky organizačné záležitosti bude postarané za vás, o polnoci zažijete prekvapenie a v spálni budete mať doslova na ružiach ustlané!

 

Špeciálne služby manažment ponúka aj v oblasti administratívy – svadba v Maďarsku vás totiž môže vyjsť na peknú kopu papierovačiek. Najskôr je potrebné, aby ste sa nahlásili na matrike vášho trvalého bydliska, kde vám poradia, aké dokumenty je treba k zahraničnému sobášu – rodný list, potvrdenie o trvalom bydlisku a o tom, že neexistuje prekážka v uzavretí manželstva. Všetky tieto dokumenty je treba dať preložiť do maďarčiny, no Maďarsko uzná iba jediný preklad, a to od Štátneho prekladateľského ústavu. „Preklad a vybavenie týchto dokumentov vybavíme my, stačí nám ich len doručiť. Celý proces stojí asi 200 eur a snúbenci nemajú s ničím starosti,“ objasnila nám priebeh manažérka Diana.

nevesta_foldvary_012

Cenová ponuka kaštieľa Földváry v prípade svadobného servisu je skutočne priaznivá. Svadby sú však individuálne, preto sa personál s párom vždy radšej osobne stretne a spoločne doladia všetky detaily. O flexibilite personálu svedčia aj celebritné svadby, ktorých svedkom už kaštieľ bol. Nie nadarmo Chateau Földváry nazýva svoju svadobnú ponuku Svadba snov!

 

Foto: Chateau Földváry

Dominika  | 3.2.2011, 08:00

Fotogaléria

nevesta_foldvary_001nevesta_foldvary_011nevesta_foldvary_010nevesta_foldvary_004nevesta_foldvary_014nevesta_foldvary_001nevesta_foldvary_011nevesta_foldvary_010nevesta_foldvary_004nevesta_foldvary_014nevesta_foldvary_001nevesta_foldvary_011nevesta_foldvary_010nevesta_foldvary_004nevesta_foldvary_014nevesta_foldvary_001nevesta_foldvary_011nevesta_foldvary_010nevesta_foldvary_004nevesta_foldvary_014nevesta_foldvary_001nevesta_foldvary_011nevesta_foldvary_010nevesta_foldvary_004nevesta_foldvary_014