Robo Opatovský by si zaspieval s Aguilerou

Prečo sa mu páči Ázia, čo chystá k novému albumu, kto mal hrať v jeho videoklipe, podľa čoho vyberal dátum svadby a prečo nestarne. O tom všetkom sme sa rozprávali s Robom Opatovským, ktorý sa v súčasnosti vyhrieva na slovenskom hudobnom výslní.
nevesta_robert_opatovsky_001

Spevák Róbert Opatovský má momentálne v profesionálnom živote rušno. Vydal výberovku, o ktorú bol taký záujem, že sa rozhodol aj pre jej obohatenú reedíciu, natočil dva prepracované videoklipy a chystá sa vydať nový singel. Okrem toho chce na jeseň začať pripravovať ďalší album a, ako nám prezradil, nebráni sa ani duetu s veľkou zahraničnou hviezdou – Robovým snom je duet s Christinou Aguilerou!

 

nevesta_robert_opatovsky_monika_bagarova_003Za sebou má spoluprácu s trošku mladšou, no nemenej talentovanou Monikou Bagárovou, finalistkou československej Superstar. Prespievali spolu pôvodne sólo skladbu Prší a v týchto dňoch sa tešia z úspešnej premiéry videoklipu, ktorý si môžete pozrieť aj u nás – v galérii pod článkom.

Ako spevák vníma jej hudobný prejav a čo plánujú do budúcna, o tom sa dočítate už čoskoro v našom rozhovore s Robom Opatovským. Pre ešte väčšiu zvedavosť vám prezradíme, že do rozhovoru sa zapojila aj jeho manželka Katarína a exkluzívne iba pre nevesta.sk prezradili viac o svojom vzťahu a svadbe. Príjemný a bohatý rozhovor vám preto prinesieme vo dvoch častiach.

A aby dobrých správ nebolo málo, môžete sa tešiť aj na súťaž o najnovšie CD Roba Opatovského aj s venovaním, ktorú vyhlásime zároveň s uverejnením rozhovoru!

Ak sa chcete zapojiť do súťaže, kliknite na tento odkaz, kde nájdete súťažnú otázku a všetko potrebné!

 

Vaša nevesta.sk!

 

Foto: roboopatovsky.sk
Video: youtube.com

Dominika  | 7.9.2010, 09:00

Fotogaléria

robo-opatovsky-monika-bagarova-prsinevesta_robert_opatovsky_monika_bagarova_002robo-opatovsky-monika-bagarova-prsinevesta_robert_opatovsky_monika_bagarova_002