Zlaté inšpirácie na svadobný stôl

Ak si výzdobu vášho svadobného stola predstavujete v luxusnom štýle, bude pre vás určite správnou voľbou farebné spektrum zlatá - krémová. Ak si vyberiete tieto dve základné farby, určite nič nepokazíte, pretože pôsobia vznešene, luxusne a pritom fantasticky štýlovo. Vedeli ste, že aj svadobný prípitok sa môže trblietať pravým zlatom?
zlata_vyzdoba_kaly_titulka

Ak ste si vybrali vznešenú kombináciu zlatých a krémových farieb, môžete zvoliť napríklad kytičku z jemných ruží krémovej farby ozdobenú zlatými korálkami, vo vašich vlasoch môže byť zastoknutá zlatá spona a ak ste si navyše zvolili šaty jemnej krémovej farby, celok bude dokonalý. Ženíchovu vestu a viazanku potom určite prispôsobte rovnakej farebnej kombinácii a nezabudnite ani na jeho manžetové gombíky.

 

Takisto s ľahkosťou budete vedieť vyriešiť aj dekorácie v podobe efektných zlatých doplnkov na svadobnom stole alebo zlatých stúh uviazaných na stoličkách, či zlatých servítkach na servise krémovej farby.

zlaty_prach

Ale čo svadobné menu? Ako dosiahnuť na tanieri či v pohári efekt luxusu? Pohár sektu ako prípitok na úvod svadobnej hostiny je vždy tou správnou voľbou, ktorou nikdy nič nepokazíte. 

 

Čo tak naservírovať hosťom pravé, trblietajúce sa kúsky zlata v pohári? V kombinácii s bublinkami dosiahnete vynikajúci efekt.

 

sampanske_so_zlatomTúto možnosť odporúčame hlavne nevestám, ktoré chystajú svadbu v zimnom alebo jesennom období, kedy sa čerstvé jahody (ktoré sú možno klasikou, ale k sektu sa podľa najlepších someliérov vraj vôbec nehodia...) zháňajú naozaj ťažko. Zlatý prášok dostanete v obchodoch s cukrárskymi potrebami, ale ak máte svadbu v hoteli alebo vám s jej organizáciou pomáha svadobná agentúra, určite ani pre nich nebude problém túto luxusnú vychytávku zabezpečiť. 

Takéto zlato je naozaj jedlé a zdraviu úplne neškodné. Efekt, ktorý ním dosiahnete, určite bude stáť za to!

 

Foto: tischtheater.de, internet

eva  | 8.4.2011, 09:30

Fotogaléria

zlata_vyzdoba_kalyzlata_vyzdobazlaty_prachsampanske_so_zlatomzlata_vyzdoba_kalyzlata_vyzdobazlaty_prachsampanske_so_zlatomzlata_vyzdoba_kalyzlata_vyzdobazlaty_prachsampanske_so_zlatomzlata_vyzdoba_kalyzlata_vyzdobazlaty_prachsampanske_so_zlatom