Lucia Rózsa Hurajová by sa kvôli svadobným šatám kedykoľvek vydávala znovu

Módny návrhár a florista Róbert Bartolen včera na svojej módnej prehliadke predstavil tri fantastické kolekcie. Publikum, v ktorom sedela aj herečka Lucia Rózsa Hurajová, na nich mohlo oči nechať. A nevesta.sk ako jediný svadobný portál bola pri tom!
nevesta_bartolen_titulka_01

Prvá autorská prehliadka nitrianskeho dizajnéra, ktorý žne obrovské úspechy na Slovensku aj vo svete, sa konala včera na zámku v Beladiciach. Róbert predstavil tri precízne vypracované a nápadité kolekcie: Rouge, Wedding dream a Endangered species.

 

nevesta_bartolen_028

Jarná červeno-cyklámenová kolekcia Rouge sršala vášňou, svadobné šaty zase pôsobili kráľovsky dôstojne. Ako posledná bola predvedená kolekcia inšpirovaná ohrozenými druhmi živočíchov, o ktorej ste sa mohli dočítať aj v našom rozhovore s Bartolenom. Model, ktorý predstavoval nočného motýľa, predviedla návrhárova dvorná modelka Veronika Husárová.

V prekrásnom prostredí a s jemnými florálnymi doplnkami z rúk dizajnéra všetky modely dokonale vynikli. Pokochať nimi sa môžete aj vy, už v nedeľu vám prinesieme exkluzívne zábery z móla a videorozhovor s Róbertom Bartolenom!

Po prehliadke sme vyspovedali aj herečku Luciu Rózsa Hurajovú, ktorá sa akcie zúčastnila v úlohe dobrého posla. Spoločne s Robom predstavila projekt Ohrozený druh zameraný na boj proti domácemu násiliu páchanému na ženách. V rozhovore nám o ňom povedala viac a prezradila aj to, kvôli ktorým svadobným šatám z dielne Bartolena by sa vydávala opäť. Video z rozhovoru nájdete v galérii pod článkom.

 


Foto:

Norberto Lorinci,

nevesta.sk
Video:

nevesta.sk

Dominika  | 27.7.2010, 14:00

Fotogaléria

klip_hurajova_464_348