Ľubica & Maroš

Do finále súťaže o romantický pobyt pre dvoch v rozprávkovom kaštieli Chateau Földváry v hodnote 700 Eur sa dostal aj rozosmiaty pár z Popradu.
malubka

Redakcia nevesta.sk Vám s radosťou predstavuje novomanželov Ľubicu a Maroša Barancovcov z Popradu.

 

Na naše otázky odpovedala Ľubica Barancová.

 

1) Kedy a ako ste sa zoznámili?

Zoznámili sme sa počas štúdia na vysokej škole, konkrétne na internáte, kde ja som svojho času študovala na Pedagogickej fakulte, manžel na Právnickej. Izbu mal pod mojou a raz večer robili párty-izbovicu. Ja som sa potrebovala učiť na skúšku, bola som im "vynadať" a tak sme sa nejako do seba zahľadeli.


2) Čo si na sebe najviac ceníte?

Manžel je nesmierne charizmatický človek, prežil si malé peklo na Zemi v podobe onkologického ochorenia a aj napriek tomu dokázal a dokáže dodávať nesmierne veľa energie a chuti žiť, je obetavý, trpezlivý a sála z neho neopísateľný pokoj... Kto sa s ním stretol - pochopí!
Ja si na sebe cením svoju húževnatosť, cieľavedomosť a empatiu. Som tolerantná, chápavá priateľka a bútľavá vŕba.

 

3) Kde vznikla súťažná fotografia?

Fotografia vznikla na našej prvej spoločnej dovolenke v Bulharsku - fotili sme sa sami – skoro ako vždy - preto ich voláme NAŠE HLAVATÉ fotky, lebo viac nevidno:-))). A keďže prvý pokus fotky nevyšiel, teda vyšiel, ale manžel na nej nemal krk... Tak sme sa smiali ako trafení:-).

malubka

4) Svadba: Bola? Bude? Ak áno, aká? :)

Svadba bola-nedávno-12.júna tohto roku, a bola presne taká, akú sme chceli. Nebola veľká, v kruhu najbližšej rodiny a pár priateľov a cítili sme sa skvele.

 

5) Prečo by mali čitatelia zahlasovať práve za vás?

Zahlasovať by mali práve pre ideu fotky, pokiaľ chýba humor a smiech vo vzťahu, príde fádnosť, stereotyp a to rozhodne nie je recept na dlhotrvajúce a šťastné manželstvo. V manželstve a partnerstve musí byť veľa radosti a dôvodov na smiech na úsmev, na toleranciu...A čo je tolerancia? Tolerovať znamená nechápať a predsa mať pochopenie!!!!
Ďalším dôvodom prečo zahlasovať za nás: nakoľko nám nevyšli financie na svadobnú cestu, lebo sa snažíme zabezpečiť si bývanie, tento romantický pobyt by bol ideálnou chvíľkou na užitie si nášho manželstva a našou malou svadobnou cestou:-).

 

Presvedčili Vás Barancovci? Dajte nám vedieť v diskusii!

 

Chcete sa o nich dozvedieť viac v ich fotoalbume? Kliknite sem alebo sem.

 

Foto: súkromný archív užívateľky malubka

Lenka | 1.7.2010, 15:00